Etichete: camera auto hd, cam dash, camera auto record, înregistrare video, camera frontală masina, camera retrovizoare, camera din spate, camera auto dvr, cam mașină, 360 camera pentru auto.

42.14lei 79.52lei
 • In stoc
 • r936


 • Fir sau Wireless: Sârmă
 • Nume De Brand: Auto Wayfeng WF
 • Origine: NC(de Origine)
 • Tip: Masina 360 Inversa Aparat De Fotografiat
 • Linia Directoare: Da
 • Masina Face: Universal
 • Tip De Material: ABS
 • Locul de Origine: Guangdong, China (Continentală)
 • Material Lentile: Plastic + Sticla
 • Tensiune: DC 12V
 • Lungimea de Cablu Video: 6M
 • Certificare: CE
 • Shell Material: Plastic
 • Tipul De Alarmă: Vehicul De Rezervă Camere, Fata, Partea Din Față, Partea Din Spate


prețul de fabrică HD CCD masina aparat de fotografiat retrovizoare pentru viziune de noapte unghi larg de luxur masina, camera retrovizoare spate anvelopa de rezervă camera

Conceput special pentru

Toate camerele vor fi verificate înainte de a trimite la tine

caietul de sarcini:

Senzori de imagine: 1/4 " CCD de culoare

Sistem TV: NTSC și PAL

Eficiente pixeli: 728 x 512

Rezolutie: 480 linii TV

Ieșire video: 1.0 Vp-p, 75

Obturator electronic: 1/60 (NTSC) -1 / 10000s, 1/50 (PAL) -1 / 10000s

Rezistent la apa Clasa: IPX 68

Temperatura de lucru: -20 ° C ~ + 80 ° C, RH95%

În stare de funcționare (DCV): 1

Curentul absorbit: 90 ma max

Instalare:

1. Setați camera în acordul de licență de votare placa masina ta

2. Reglați obiectivul camerei foto-video de la înființare, cea mai bună poziție.

3. Conectați cablul de alimentare (roșu și negru), fara a cabluri de forță de masina ta.

4. Conectați cablul video (galben fir) de pe ecran.

Despre televiziune sistem de aparat de fotografiat retrovizoare a masinii:

De obicei, cele mai multe monitoare suportă atât NTSC si PAL sistem TV. Așa că nu contează, că aparatul de fotografiat este PAL sau NTSC sistem.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să asigurați-vă că monitorul dvs. suporta NTSC sau PAL Sistem. Dacă monitorul dvs. acceptă numai NTSC sau PAL, vă rugăm să lăsați-ne un mesaj ce sistem tv, că este nevoie, în termen de o zi lucrătoare după efectuarea plății. Sau vom trimite NTSC sau sistem PAL camera la întâmplare.

catalog de factura:

1 * CCD de Automobile cameră retrovizoare

1 * 6 m cablu video

1 * cablu de alimentare

1 * Ghid de utilizare

1) luăm Alipay, west conexiune, TT. Toate cartile de credit sunt acceptate prin intermediul seif ESCROW procesor de plată.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile.

3) în Cazul în care nu puteți verifica, imediat după sfârșitul licitației, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

1. Este nevoie de obicei de la 15 până la 35 de zile, pentru a pune în detaliu la tine. Dar este nevoie de mai mult timp de iarnă sau sărbători.

2. Comenzile vor fi procesate în timp util, după plată.

3. Am expediat numai la adresele a confirmat comanda. Comanda adresa trebuie să corespundă cu adresa de livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt reale element și numai pentru referință.

5. TIMPUL de TRANZIȚIE de ÎNTREȚINERE asigurată portante și de a exclude de week-end și de sărbătorile legale. De tranzit ori poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1. Dacă există 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile pentru a reveni de la data primirii ei. Dacă acest element este la dispoziția dumneavoastră mai mult de 7 zile, se consideră, au fost folosite și nu vom da tu de returnare sau înlocuire. Acolo NICI o EXCEPȚIE! Costul de livrare este împărtășită și de vânzător și de cumpărător, de două ori.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, și ar trebui să ne oferi numărul de urmărire de livrare, motive speciale pentru a reveni, și căsuța dvs. #.

3. Vă vom oferi o rambursare completă, după primirea unui element de starea inițială și de ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după ce cumpărătorul și ca vânzător de a anula tranzacția cu Rosettident.ro. SAU, puteți alege pentru a avea un înlocuitor.

4. Vom împărtăși toate costurile de livrare, în cazul în care produsul (e) este (sunt) nu se afișează.

De garantare

1. 12 luni Garanție de producător este limitat inferior de piese (cu excepția punctelor de deteriorare și / sau incorect după ce a primit). Accesorii livrate cu 3 luni de garanție.

2. Defecte elemente trebuie să fie înregistrate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spuneți ce defect și ne dau numărul comenzii dumneavoastră. NU NE REPARAREA SAU ÎNLOCUIREA PRODUSULUI cu termenul de GARANȚIE.

3. Sunteți de acord cu toate cele enumerate de politică atunci când a comanda de pe Rosettident.ro!

Noi menținem standarde înalte de calitate și să tindă spre 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important Vă rugăm să ne contactați imediat, înainte de a vă să ne dea un neutru sau negativ, feedback-ul, astfel încât să ne putem în mod satisfăcător a rezolva problemele tale.

Este imposibil de a rezolva problemele, dacă nu știm despre ele!

În timpul timp obligațiile, putem da un răspuns rapid. Dacă am de lucru, vă rugăm să, vă rugăm să aveți răbdare și semnificative, pentru a ne da un pic mai mult timp.

Cumpărătorii internaționale - vă rugăm să rețineți:

Taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în elementul de preț sau de cost de livrare. Aceste responsabilități autorităților ость cumpărători.

Vă rugăm să contactați biroul vamal de țara dumneavoastră, pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumparare


Scrie o recenzie

Produse similare