Etichete: Nichel, arma loc, sudare spot mașină, bandă de nichel, aparat de sudură în puncte de control, sudură în puncte, diy sudor, 18650 sudor, Baterie 18650 recharg, aparat de sudură în puncte.

174.22lei 295.29lei
 • In stoc
 • r721


 • Utilizare: Sudare baterie
 • Capacitatea Nominală: 5500mAh
 • Greutate: 0.5KG
 • Nominală A Ciclului De: cum arată
 • Certificare: CE
 • Max. Sudare Grosimea: cum arată
 • Dimensiuni: 4.13x3.27x1.14inch
 • Este Dispozitiv Inteligent: No
 • Origine: NC(de Origine)
 • Numărul De Model: mini aparat de sudură în puncte


5500mAh cu eliberare rapidă pen 18650 baterie placa de uz casnic DIY portabile mini aparat de sudare prin puncte cu 9 poziții reglabile, la fața locului sudare cu 200cm nichel foaie și Type-C prin cablu de tarifare

[Material de înaltă calitate]: Acest aparat de sudură în puncte este fabricat din material de aliaj de aluminiu, suprafața este anodizat, este rezistent la uzură și frumos, și are foc puternic și se încadrează rezistența.La 2mm grosime cupru pur centura poate crește capacitatea de curgere foarte bine, și gros pur bandă de Cupru și importate MOS tuburi pot economisi energie și au o durată de viață mai lungă.La lipit ace utilizarea de înaltă calitate placat cu aur conectori, care au puternice conductibilitate și rezistență scăzută de contact.

[9 reglabile unelte] : Apăsați ușor, soneria se va opri, începe pentru a intra în modul de schimbare, continuați să apăsați butonul, crește 1 viteze, de până la 9 trepte de intensitate.

[Type-C de încărcare] : produsul accesoriu este echipat cu un Tip-C cablu de încărcare, vă puteți conecta direct la calculator sau telefon mobil de încărcare cap pentru utilizare built-in de mare viteză baterie, încărcare rapid, poate fi încărcată complet în 4 ore, excelent de încărcare și descărcare de performanță , curentul maxim De ieșire este la fel de mare ca 639A.Când toate cele 4 indicatoare luminile sunt aprinse, se indică faptul că bateria este complet încărcată (poate fi încărcat și sudate în același timp).

Incluse pachet-1 x mini aparat de sudare prin puncte 2 x sudare pen 1 x clip 1 x cablu 1 x manual de utilizare

[Dual modul de ieșire într-un singur] : Există două moduri de ieșire, și anume 1,5 s distribuție ieșire de declanșare și detectarea automată lipire pen modul de ieșire, care pot indica puterea de ieșire și puterea rămasă în același timp.

[Usoare si portabile] : pachetul contine 1 *mini-aparat de sudare prin puncte, 2 *sudare pen, 200cm nichel foaie, 1 *Tip C cablu 1*manual de utilizare engleză, întregul set de produse cantareste doar 470g/1.04 kg, dimensiuni 14*10* 5 cm/5.51*3.94*1.97 inch, puteți transporta și de a folosi în orice moment.Atunci când vă opriți utilizarea acestuia, puteți stoca cu ușurință în rucsac fără a se simți prea grele.

material: metal

Dimensiune: aproximativ 10.5 * 8.3* 2.9 cm/4.13*3.27*1.14 inch

Baterie: 2 * de mare viteză de baterie (built-in)

Tensiune de ieșire: 4.2 V maxim

Curent de ieșire: maxim 639A

Instrucțiuni de utilizare:

1. Vă rugăm să apăsați și țineți apăsat timp de 3 secunde.Când sună soneria, se transformă on/off.

2. Apăsați scurt butonul.Dacă sună soneria, este poziția de schimbare.Apăsați o dată pentru a crește cu 1 nivel. 1-9 cicluri, 9 viteze este cel mai puternic puterea de sudare.

3. După introducerea stilou de lipit, soneria va suna.Așteptați aproximativ 0,5 secunde pentru a declanșa sudare.

4. În timpul încărcării, indicatorul de alimentare clipește.Când toate cele patru indicatoare luminile sunt aprinse, se indică faptul că este complet încărcat.Acesta poate fi sudate în timp ce de încărcare.


Scrie o recenzie

Produse similare