Etichete: chime wind glass, buza bam tuburi, dji mavic 3 pro, clopotei de vant cu tuburi, Colibri, dyi vânt chime, colibri de argint, drona autocolant, clopotul mare de tuburi, colibri bijuterii.

7.00lei 9.07lei
  • In stoc
  • r594


  • Origine: NC(de Origine)


Colibri Clopoteii de Vant, Fier de Sticlă Colorată de Mână-pictat de Vânt-Clopot pentru Casa, Interior, Exterior, Ferestre, Grădină, Curte, Terasa Decor, Mama Cadou de casă nouă

Caracteristică:

Unic colibri/dragonfly design, romanul forma, plin de culoare, plin de vitalitate, poate crește atmosferă plăcută.

Fier de material robust, rezistent la umezeală, rezistent la apă și anti-coroziune, rezistent, neted la atingere, ușor de curățat, nu este ușor să ruginească sau să se estompeze, și durată lungă de viață.

Sunetul este clar, legănându-se cu vântul, pentru a asculta sunetele din natura, ascultând muzică minunată în vânt, liniștitor corpul și mintea, făcându-te foarte relaxat și confortabil.

Clopoteii de vant sunt foarte potrivite pentru grădini, coridoare, terase, peluze, camere de zi, dormitoare, decoratiuni deosebite, puteți cu ușurință le ATÂRNĂ pe windows, copaci, plante sau alte locuri pentru a decora casa si gradina ta.Și adu-melodie frumoasa pentru casa ta.

Este cel mai bun cadou, clopoței de vânt reprezintă urări de bine.Este foarte potrivit pentru aniversari, nunti, Ziua Tatălui, Ziua Mamei, cadou de casă nouă, Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, etc.

Caietul de sarcini:

Material: fier + sticla(pictate manual din fier forjat, sticlă)

Culoare: așa cum se arată

Dimensiuni:

Colibri Bell 35cm*18cm (bell 4,5 cm)/13.78*7.09 în (1.77 în)

Colibri vânt chime tub 75cm*18cm/29.53*7.09 în

Libelula Bell 43cm*15cm (bell 4,5 cm)/16.93*5.91 în (1.77 în)

Libelula vânt chime tub 78cm*15cm/30.71*5.91 în

Utilizare: Vine cu cârlig, fără fire, poate fi agățat oriunde vă place, windows, curte, pomi, grădini, etc.

Notă:

Produsul este realizat manual.Dacă vă confruntați cu firul care a căzut, puteți lega la spate de unul singur.Dacă bucată de fier pandantiv este îndoit sau deformat, puteți ori de unul singur.Acesta nu este un produs de calitate.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Vânt Chime

[relateproductdetail/]


Isperator 746
2021-07-01
5/5
Very nice :)

Scrie o recenzie

Produse similare