Etichete: gresie sigiliu perie, duș benzi, sticlă de etanșare din cauciuc, jos ușă sigiliul, sigiliu perie praf, de cauciuc, benzi de alunecare ușă sigiliul, bandă baie, ușă de blocare electromagnetică, fake turbo blow off valve simulator de sunet, xl600.

35.98lei 37.88lei
 • In stoc
 • r565


 • Suport: Acrilice adezive
 • Tip: De Etanșare Benzi
 • Numărul De Model: I
 • Culoare: Maro, gri, alb
 • Material: Cauciuc Siliconic
 • Cerere: pentru a sigila 0-18mm decalaj
 • Certificare: Nici unul
 • Origine: NC(de Origine)
 • performanta: Bloc De Fum De Praf De Vânt Zgomot Bug-Uri De Apă Proiectul De Lumina


Fisuri și lacune în jurul valorii de ferestre și uși pot provoca proiecte pentru a veni în casa ta , ceea ce duce la mari costurile de încălzire și răcire.Nostru Silicon Chederul Sigilii sunt utilizate pentru a sigila golurile în jurul valorii de ferestre și uși care pot să condiționat aer de evacuare și în aer liber în aer.Ele pot ajuta, de asemenea, să păstreze nedorite de praf , insecte și polen în timpul lunilor calde.Acestea sunt o soluție excelentă pentru înlocuirea vechi sau uzate ușă și fereastră sigilii , formând o barieră împotriva aerului exterior.

Cum să știu dacă-mi usi/ferestre nevoie de etanșare benzi sau nu ?

Deschiderea și închiderea ușii duce la izolare în vrac sau sunet bariere provocând o ajustare constantă.Obtinerea ușa izolate fonic, implică de lucru nu numai pe ușă, dar, de asemenea, rama si tocul ușii.O regulă bună este să-ți amintești dacă lumina trece , sunetul este sigur să urmeze.Utilizați o sursă de lumină strălucitoare pentru a examina munca pentru orice deschideri în cazul în care sunetul poate pătrunde.

Acestea sunt profesionale usa jos garnituri bandă, sunet acustic de performanță.

Are mai Multe dimensiuni pentru a se potrivi cu precizie. Bună rezistență la compresie. Proprietăți excelente de izolare. Excelentă rezistență la îmbătrânire și ozon. Excelent baze și acizi rezistență.Superior conservarea căldură și de performanță de economisire a energiei.Adeziv acrilic rezistent la apa suport.

Există 2 latimi, de 28 mm și 45 mm.Dacă lungime 910 mm nu poate satisface cererea dumneavoastră, încă mai avem 1200mm cele de culoare alb, maro si transparent.

Acasă weatherization este un mod ușor și la prețuri accesibile do-it-yourself proiect care poate fi realizat pe tot parcursul anului pentru a vă ajuta reduce facturile de energie, reduce proiecte, de a spori confortul interior, bloc insecte/insecte/tantari/praf/vânt/zgomot si protejeaza interioarele de condiții meteorologice aspre.Suntem mandri de a oferi o varietate de ușor de instalat weatherization produse, inclusiv fereastră seturi de izolare, chederul sigilii, sigilii de usi, etc..Utilizarea împreună cu alte weatherization de produse pentru a face casa ta mult mai confortabil și eficient de energie pe tot parcursul anului.


Scrie o recenzie

Produse similare