Etichete: auroza gaming keyboard, avion, lenovo, baterie laptop hp, max de telefon, joc laptop, ssd-ul lenovo b300, laptop, Thunderobot, cpu șurub.

260.06lei 288.96lei
 • In stoc
 • r553


 • Numărul De Model: A21-K15
 • Tensiunea Bateriei: 7.6V
 • Celule De Baterie: 4 Celule
 • Culoare: negru
 • Tip: Li-Ion
 • Pachet: Da
 • Origine: NC(de Origine)
 • Certificare: CE
 • Nume De Brand: CHUYONG
 • Compatibil Marca: Thunderobot


Specificațiile Bateriei:

Chimie: Li-ion

Tensiune: 7.6 V

Capacitate: 5300mAh/40Wh

Condiții: baterie Noua, 100% test bun, risc zero de cumpărături

Culoare: Negru

Perioada de garanție: 1 an garanție

Compatibil cu Acumulator cod:

Pentru Lenovo

A21-K15 2ICP6/67/94

Compatibil cu Modele de Laptop:

Pentru Lenovo

Machenike F117-V65 Serie De Laptop-Uri

De înaltă calitate, materiale de bază

Folosind din nou-listate de celule baterie de faimosul brand, se poate produce o calitate excelentă de siguranță, fiabilitate și nici un pericol pentru aeronave.Acesta poate stoca mai multă energie pentru a oferi echipamente de suficientă putere și mai de durată rezistenta

Profesionale moderne atelier de producție:

Profesionale echipa de producție cooperează cu alte fiecare, standardizează științifică a procesului de producție, și de a face produsul cu unic și cu manopera meticulos și atent de inspecție, astfel încât să se asigure că fiecare baterie livrate este de cea mai buna calitate

Certificado de qualidade

De îngrijire a acumulatorului note:

(1)Cum de a percepe și de a menține bateria noua ta?

În general, noul bateriile nu sunt încărcate complet.Înainte de a începe să utilizați baterii noi, este necesar de a utiliza restul de 5% din puterea bateriei înainte de încărcare, și apoi încărcați bateriile.Este strict interzis de a utiliza bateria la 0%.Acest lucru poate duce cu ușurință la baterie în imposibilitatea de a încărca și bateria degradare de performanță.Cel mai bun mod este de a încărca bateria în starea off până când indicatorul de alimentare devine verde sau iese!Bateria trebuie să fie încărcată și descărcată în trei până la patru cicluri pentru a obține cea mai mare eficiență.Atunci când încărcarea și descărcarea, temperatura bateriei va crește, ceea ce este un fenomen normal.Dacă acumulatorul nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, este recomandat să încărcați bateria o dată pe lună pentru a menține litiu-ion.După încărcat complet acumulatorul este introdus pentru o perioadă de timp, bateria se va descărca, de asemenea, în mod natural, astfel încât atunci când bateria este stocat pentru o perioadă de timp, acesta trebuie să fie încărcată.

(2)există o problemă cu noua baterie care nu poate fi perceput?

De obicei, nu.Atunci când dispozitivul se încarcă bateria, pentru prima dată, din cauza instabilității de tensiune și curent, atunci când bateria este pe jumătate încărcată (uneori mai mult, alteori mai puțin), aparatul se oprește de încărcare a bateriei.Dacă acest lucru se întâmplă, vă rugăm să nu vă faceți griji, trebuie doar să utilizați toate puterea și reîncărcați din nou.La prima încărcare a bateriei poate necesita mai multe repetari.Acest lucru este normal.

(3) Cât timp ia pentru acumulator nou pentru a activa pe deplin?

Cele mai multe laptop-uri nevoie de opt ore pentru a încărca complet.Digital baterii ia nu mai puțin de cinci ore, dar, în general, în primele patru ore, ei pot percepe 75% din energie electrică, iar restul de 25% va dura mai mult timp.

(4) opriți computerul atunci când încărcarea.Nu deconectați sursa de alimentare în timpul încărcării.

(5) bateria trebuie să fie încărcată și descărcată, iar bateria nu va fi încărcat atunci când acesta nu este complet încărcat sau descărcat, astfel încât să nu afecteze durata de viață a bateriei.

(6) Evita artificiale impact, demontare, care se încadrează, de încălzire sau de scurt-circuit.

(7) Pentru încărcare, utilizați un dispozitiv dedicat.

(8) să Încerce să evite utilizarea bateriei în mediu cu prea mare sau temperatura prea scăzută.

De transport de marfă instrucțiuni:

Toate produsele sunt inspectate și testate 100% de nostru departament de control al calității înainte de acestea sunt expediate, astfel încât acestea trebuie să fie în stare bună.

(1) Globale de transport. (cu excepția pentru unele țări și țări cu speciale apo / FPO perioade)

(2) După ce plata este verificată, comanda va fi procesată în timp.Ne va livra produsele în termen de 24-72 de ore (cu excepția weekend și de sărbători) după confirmarea primirii plății.

(3) Am doar nava a confirmat adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

(4) Serviciul de timpul de livrare este furnizat de către operator, cu excepția week-end și de sărbători.Ori de transport poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

(5) în Cazul în care nu primiți mărfurilor în această perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și răspunde cât mai curând posibil.Scopul nostru este de 100% satisfacție a clienților!

(6) Nostru vânzătorul nu este responsabil pentru taxele de import, cumpărătorul este responsabil pentru aceasta.Orice litigiu care decurge din acest lucru este rezonabil.

(7) Cumpărătorul br vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, astfel încât să puteți obține mai repede.

Reveni & Politica De Garanție:

(1) produsele Noastre se vor bucura de o garanție de un an, vă rugăm să nu ezitați să cumpere.

(2) Dacă bunurile sunt defecte, vă rugăm să ne informați în termen de 3 zile după primirea mărfurilor.Vă mulțumesc foarte mult pentru a comunica cu noi, în loc de a provoca dispute.

(3) Dacă acumulatorul este deteriorat sau defect ca urmare a non-umane motive, în termen de un an, puteți trimite în continuare bateria înapoi la noi pentru inlocuire, iar cumpărătorul va plăti de transport de marfă de întoarcere.După primirea defecte piese de schimb, ne va livra piese de schimb pentru tine în termen de 3-5 zile lucrătoare.


Scrie o recenzie

Produse similare