Etichete: instrument de refrigerare, refrigerare raft de depozitare, dulap raft de depozitare, fier de bucătărie raft, rack, ochiurilor de plasă raft, depozitare refrigerare, reglabil frigider raft de depozitare, bucătărie refrigerare, cana rack.

71.04lei 118.37lei
  • In stoc
  • r5


  • Origine: NC(de Origine)


Caracteristici:

1.Speciale de pulverizare tratament poate preveni eficient rugina, durabile, protecția mediului și frumusețe.

2.Multi-straturi sunt plasate, produsele pot fi introduse stratificat, și pot fi plasate separat cu proaspete film, prosop de hârtie, condimente, arome rezervor și așa mai departe, cu un mic spațiu pentru a oferi o capacitate mare.

4. Proiectarea de barieră de siguranță, design de parapet în jurul introducerea zonă de condimente sticla poate rezolva în mod eficient problema de cădere și fixarea de aromă sticle, cutii condimente, și așa mai departe.

Instalare:

Vă rugăm să instalați bandă dublu-adezivă de unul singur în funcție de video.Nu pune sticle imediat după instalare.Vă rog să-Rack sta încă, fără nimic pe ea timp de două ore pentru a face o mai ferm.Multumesc.

Notă :

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.


Scrie o recenzie

Produse similare