Etichete: buzunar militare tactice, nakiri cuțite, cuțit, g10 cuțit, cuțite cuțit de vânătoare supraviețuire mare, cutit cleaver, cutit de macelar, supraviețuirea cuțit bărbați, ori de cuțit, metal cutite tactice.

155.91lei
  • In stoc
  • r362


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: MARTE DOAMNĂ
  • Numărul De Model: 0439
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Materialul Lama: 5cr13mov
  • Material Mâner: G10
  • Tip: Fix Lamă De Cuțit


Lama Cutit Tactic Transport Gratuit Ascuțite în aer liber, cutit Manual de oțel Cuțit de Vânătoare G10 se ocupe de Camping Supravietuire Cuțit Produs parametri lungime Totala: 22.5 cm lungime Lama: 9,8 cm Stem lungime: 11,5 cm latime Lama: 3,2 cm (cea mai mare parte) grosime fir: 3.0 mm material Lamă:5CR13MOV Duritate: 58hrc Suprafata: bine sârmă de desen Greutate: 200g Observații: de înaltă calitate K teaca altele: lama ascuțită.Lucrate manual.Este demn de gestiune; ca urmare a Post rus de inovare toți cumpărătorii din Rusia trebuie să specificați complet numele complet al destinatarului .

Servicii 1. Satisfactia ta, scopul Nostru. 2. Suntem dedicati pentru a oferi clientilor nostri cel mai sigur și simplu experiență de cumpărare.Transport 1. Am expediat în întreaga lume, și toate produsele din magazinul nostru este transport gratuit. 2.Vom trimite articole în termen de 1 zile după ce plata este finalizată.Dacă aveți nevoie de orice favorabile sau rapid de transport maritim, vă rugăm să ne contactați. 3.Am expediat din hong kong Post Airmail, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 20 la 40 de zile.Deivery timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 50 de zile.Dacă nu primiți elementul după 40 de zile,vă Rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.Culoare umbrire Toate produsele noastre sunt pentru fotografiere reală, de tehnologie, de afișare, de lumină, din motive de mediu poate fi o ușoară abatere fenomen, în natură prevalează, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii atâta timp cât mintea culoarea foarte mult.De garanție și returnare, Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.Taxele de transport este plătită de către cumpărător.Feedback-ul 1. Ta satisfăcătoare este singura noastră urmărire.feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția.


Scrie o recenzie

Produse similare