Etichete: diatool de diamant de slefuire disc, vitrificate de slefuire cbn, dremel mandrel, makita, dremel, serra kia, circular mini văzut, aso ebi stil, disc de diamant se pisa, dremel cap.

30.79lei 40.50lei
  • In stoc
  • r344


  • Numărul De Model: Roată De Tăiere
  • Nume De Brand: Mâinile DIY
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Tip: Disc Abraziv
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor


Caietul de sarcini: Material: HSS din oțel de mare viteză

Negru disc de tăiere: 32 mm în diametru

Roșu disc de tăiere: 21 mm în diametru din oțel de Mare viteză de ferăstrău: 22/25/32/35/44mm Opt găuri de ferăstrău: 22mm biela diametru: 3.0 mm Potrivit pentru tăiere: lemn, teava PVC, metal moale, plastic, aluminiu, fibra de sticla plastic armat, cupru, placă de oțel subțiri, etc. notă: 1.Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm. 2.Monitorul de calibrare este inconsecventă, și culoarea articol se arată în fotografie pot fi ușor diferite de produsul real.Vă rugăm să consultați una reală. 3.Pentru siguranță, vă rugăm să purtați mănuși și ochelari de protecție atunci când se utilizează. 4.La roata de tăiere numai tăieturi de-a lungul marginilor sale, și disc de slefuire este perpendicular pe materialul de prelucrat, atunci când este în uz. 5.Tăiere de plastic necesită un timp mai lung de viteza; lemn trebuie să fie tăiate la o viteză redusă.Dacă bruiaj apare, crește viteza. 6.La roata de tăiere se va rupe sub o presiune uriașă.Deșeurile pot fi testate mai întâi. 7.De mici dimensiuni de pânze de ferăstrău, folosesc mandrine cât mai mult posibil. 8.Înainte de a instala ax, vă rugăm să verificați dacă aparatul funcționează în mod normal și dacă este rupt sau deformat. 9.Atunci când utilizați, vă rugăm să folosiți o cheie pentru a strânge, nu strângeți mandrina prea strâns pentru a bloca axul.

Caracteristică: 1.De înaltă calitate: de înaltă eficiență în muncă, perfect de tăiere efect.Înlocuiți-o cu o mică roată de tăiere cu un mâner / foarte potrivit pentru entuziaști DIY. (Memento: În scopul de a face lama de tăiere au o durată de viață mai lungă, vă rugăm să adăugați niște apă să se răcească atunci când tăiere piatră sau metal; mânerul trebuie să fie introdus în chuck cel puțin 3/4 din lungimea de mare viteză de rotație.) 2.Personalitate unică: rotary cutting wheel kit are patru discuri de tăiere, care pot satisface trei nevoi, HSS mini ferăstrău pentru lemn și material plastic / diamant roți de tăiere pentru piatră / rășină roți de tăiere pentru metal.

3.Multi-funcția De instrument: roată de tăiere set este potrivit pentru toate tipurile de metale, lemn, gips carton, plastic, piatra, ceramica, sticla, carbură cimentat, piatră prețioasă de prelucrare, etc./Este foarte potrivit pentru tăiere, cioplire și fasonare. 4.Compatibilitate: 1/8 inch (3mm/3.2 mm) coadă în formă de disc de tăiere mandrina, potrivit pentru cele mai multe electric moară de tocat sau rotative, unelte și scule pneumatice.Acesta poate fi, de asemenea, aplicate pentru instrumente rotative Dremel si alte marci de instrument de mandrine de mai sus 1/8 inch.

5.Diverse dimensiuni si cantitatea de combinatii pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Pachetul Inclusiv: 32pcs include: 5*de Mare Viteză din Oțel de Ferăstrău 10*Opt gaura de ferăstrău 10*Negru disc de tăiere 7*bielei sau

40 buc ambalare: 5*de Mare Viteză din Oțel de Ferăstrău 10*Opt gaura de ferăstrău 10*Negru disc de tăiere 10*Red disc de tăiere 5*bielei sau 60pcs include: 6*de Mare Viteză din Oțel de Ferăstrău 10*Opt gaura de ferăstrău 36*Negru disc de tăiere 8*tija de legătură (vă Rugăm să alegeți în funcție de nevoile dumneavoastră)


Malyvikar
2021-06-20
5/5
Even though I didn't get the order from the seller. He was very attentive, wrote me and made the refund. The truth that I will try to buy it again because there are times the problem is not the seller if not who is responsible for delivering the package

Scrie o recenzie

Produse similare