Etichete: bmw f45 grill, e46 butonul de viteze, chrome scrisori pentru bmw, bmw e92 m3 volan, bmw m3 oglindă laterală, e65, bmw 325i grill, bluetooth bmw e60, bmw e87 radio, bmw e92 oglinda laterala acoperire.

57.71lei 72.13lei
 • In stoc
 • r184


 • Interfață: bluetooth
 • Tensiune: 12V
 • Element Dimensiune: Alte
 • Afară De Putere: Alte
 • Tip De Material: Alte
 • Articol Greutate: 0.1kg
 • Numele Modelului: bluetooth aux cablu
 • Nume De Brand: Vieruodis
 • Caracteristici Speciale: bluetooth aux receptor
 • Origine: NC(de Origine)


>>>

Scurtă Introducere Produs

Modulul vă ajută să redați muzica stocată pe dispozitivul Bluetooth la radio prin transmisie wireless, care rezolvă problema asta din cauza lipsei de rezervat audio porturi de intrare și inconveniente în utilizarea de cabluri de semnal în sistemul stereo al mașinii.

Notă

1.Vă rugăm să confirmați dacă stereo conține AUX sau addtional criginal interfață înainte de a cumpăra.Puteți contacta personalul nostru pentru a cere mai multe detalii despre modul sau de a lua electronic manual,vă mulțumesc!

2. Acest tip modul nu are suport hands-free telefon :nu Se acceptă răspuns/hang up, etc, prin intermediul radio auto butoane și butoane de pe volan

3. Acest modul nu are suport pentru bluetooth AVRCP de Control :nu Se poate prin radio auto butoane sau butoane de pe volan pentru a Prev/Next Track,Pauză/Redare,derulare înainte/înapoi

>>>

Caracteristică

1. Plug & Play:instalat prin intermediul original CD changer port, usor si rapid, perfect integrat cu mașina.

2. Wireless A2DP Redare : rapid de streaming de muzică pentru dispozitive bluetooth în fabrică, sistem stereo auto.

3. Sunet de înaltă Calitate : Conectat la sistemul stereo auto prin sârmă exploatați,fără interferențe și fără pierderi de calitate a sunetului,rivalizând cu CD-ul original de sunet.

4. Vă permite să cu ușurință cele mai populare de configurare avansate stereo al mașinii,este cea mai buna alegere pentru conducere în condiții de siguranță și se bucură de muzică digitală.

Caietul de sarcini

Tensiune de Intrare : 4.5 V ~14.6 V DC

Operațional Curent : 600mA

Standby Curent : 20mA

DAC Rezolutie : 20bit

Distorsiune Armonică Totală : 0.05%

SN Ratio : 90dB

Răspuns în frecvență:20HZ-20KHZ

>>>

Modele compatibile

Pentru BMW E90 E91 E92 E93 2003 incoace

Foarte Important!!!(Vă rugăm să asigurați-vă că ați deschis AUX funcția)

Se potriveste pentru Cap Unități după cum urmează:

pentru 609 (sistem de navigatie)

pentru 650 SA (Business radio cu CD drive)

pentru SA 661 (Business radio cu CD drive)

pentru SA 662 (radio Business)

>>>

Pachetul Inclus

1x pentru bluetooth aux cablu

\

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți un mod de transport maritim și să plătească pentru comanda, inclusiv costul de transport maritim.Vom trimite articolele cât mai curând posibil.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta timp veti primi coletul.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj feed-uri, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.


Scrie o recenzie

Produse similare