Etichete: suport pc, pcie riser, leshp laptop titular, de sex feminin notebook holder, oamenii de calculator, dell tastatura, suport laptop, extern pci slot pentru card, tablete voyo 10 inch, suport laptop.

12.23lei 50.92lei
  • In stoc
  • r1212


  • Caracteristici 1: Suport Pliabil De Bază Notebook Stand
  • Caracteristici 2: Notebook Stand Pentru Macbook Pro Lapdesk Calculator Laptop Titular
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: laptop
  • Droshipping: Suport
  • Nume De Brand: Rondaful


Suport Pentru Laptop Portabile Tablet Suport Pliabil Pentru Laptop De Montare Coloană Calculator Portabil Laptop Muntele Dropshipping En-Gros

Descriere: 1. Multi-unghi de Ajustare: laptop, stand poate fi reglat in mai multe unghiuri.Înălțimea stand de laptop poate fi crescut de la 4,7 cm / 12 cm la 6,3 cm / 16 cm(aproximativ).Puteți ridica laptopul de la o poziție adecvată după cum este necesar.Ajută postura corecta, calma umăr și talie durerea, reduce oboseala ochilor și oboseala mâinii.

2. Disipare a căldurii: înainte De unghi și de design gol oferi un flux de aer natural pentru notebook, de a spori circulația aerului, a accelera disiparea căldurii viteză, astfel încât acest suport este perfect pentru laptop.

3. Portabil și Pliabil: laptop, stand este ușor și poate fi pliat rapid, care este economie de spațiu, după ce a fost împăturit și este ușor de depozitat.Pune-l în buzunar, usor de transportat, foarte potrivit pentru călătorii de afaceri și de călătorie.

4. Accidentat de Protecție: laptop titularul adoptă un design triunghiular, structura este mult mai stabil.Partea de jos a titularului este echipat cu 4 non-alunecare tampoane din silicon, iar partea de sus este echipat cu 3 benzi în formă de non-alunecare tampoane din silicon.Cârlig este echipat cu 2 non-alunecare tampoane din silicon, care poate repara laptop-ul în loc, pentru a preveni dispozitiv de alunecare, și de a proteja dispozitivul în cea mai mare măsură.

5. Larga Compatibilitate: laptop, stand, nu numai pot regla unghiul, dar, de asemenea, ajusta lățimea, ceea ce face standul nostru pe deplin potrivit pentru laptop-uri, telefoane mobile, tablete, dispozitive pentru Kindle, dispozitive pentru NS, etc. Este potrivit pentru diverse scenarii de viață.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb/negru/roz

Material: ABS+silicon

Static rulment: aproximativ 20 kg

Dimensiune produs: aproximativ 260 * 60mm/10.24*2.36 în

Greutate produs: despre 220g

Lista De Ambalare:

Titular*1

Sac De Depozitare*1


Scrie o recenzie

Produse similare