Etichete: pinata mare, rochie de cocktail party, masca de somn, petrecerea pinata, de dormit eyemask copil, pentru ford, petrecere a burlacelor fundal, ford everest coada de lampa, decor gamer, aur streamer stick.

7.64lei 12.11lei
  • In stoc
  • r1202


  • Numărul De Model: /
  • Origine: NC(de Origine)
  • Picătură de transport maritim: Suport
  • Tip de en-Gros: No
  • Setați Tipul: No


Titlul .înălțimea { înălțime: 800px; } .înălțime-element{ height:400px; } .font-element{ font-size:16px; } @media screen și (max-width:414px){ html,body { width: 100%; } .înălțimea { height: 400px; } .înălțime-element{ height:200px; } .font-element{ font-size:12px; } }

$USD 7.51

$USD 10.78

$USD 0.00

$USD 0.00

$USD 0.00

$USD 3.89

Pinatas bețe în mod tradițional dungi colorate care pot fi folosite ca ochi-prinderea decoratiuni de partid.

30.6 cm lungime, de 0,78 cm în diametru, 155 grame de ușor tub gol pentru copil ușor de prindere.

Include jaluzele și confeti colorate puncte.

Descriere produs:

1.Transforma orice petrecere, sau sărbătoare în fide fiesta cu gama de Pinatas de Fax de Cartofi!

2.Pus pe pinata jocul și urmăriți petrecere veni la viață!Atât copiii, cât și adulții place să folosesc acest pinata stick pentru a obține în interiorul cadouri.

3.Potrivit pentru copii de peste 3 ani

4.Ambalare: 2 buc

Salvați spațiu de filetare liga conexiune, trebuie doar să deșurubați și să înceapă să tremure.Suficient de puternic pentru mai multe hit-uri, nici un prejudiciu, și în condiții de siguranță de joc.

Acest 30.6-inch pinata finisaj lucios are multi-colorate, ciucuri și este acoperit cu o tijă de plastic care este suficient de lung pentru oameni de toate vârstele.Pinata bastoane folosite poate fi desprinsă și decorate pentru a economisi timp și bani atunci când este necesar, data viitoare.

Se recomanda supravegherea unui adult

în comparație cu acest plastic ciucuri Pinata bar, petrecere mai interesant, chiar mai bine atunci când este deschis.Utilizat în conjuncție cu bomboane distracție-umplut Pinata, este un complement perfect pentru orice petrecere sau reuniune de familie.

Cel mai frecvent asociate cu Mexic, conceptul de un recipient fost spart pentru a dezvălui tratează și comori are o lungă și bogată istorie în toate colțurile lumii, din cele mai vechi sărbători de Anul Nou Chinezesc daneze slå katten af tønden și nenumărate țări și culturi în între.Această colecție de Fax Cartofi acordă o invitație la această tradiție, cu o varietate de forme, stiluri si culori vibrante conceput pentru a se potrivi perfect și sărbători orice persoană, personalitate sau de ocazie.

Desigur, să se bucure cu adevărat o Pinata, trebuie să-l distrugă - solid din plastic de construcție a acestui decorative Buster Stick face instrumentul perfect pentru treaba asta; pur și simplu se aplică un compliment legat la ochi pentru a jucătorului față, punctul i în (aproximativ) direcția cea bună și au la ea!


Kerrilbrennan
2021-06-07
3/5
It's smaller than I thought but for the price very well

Scrie o recenzie

Produse similare