Etichete: huawei fusion pro, comutator diferential, automat de apa, contactor comutare, intrerupator schneider, drip tip g pro, sistem de irigare prin picurare autocontroller, gri sistem de udare, de irigare prin picurare controller grădină, apa wifi.

64.54lei 129.08lei
  • In stoc
  • r1077


  • Tip: Gradina De Apă Cronometre
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: KKMOON
  • Origine: NC(de Origine)
  • Timer De Tip: Ac Pro


Sistem automat de irigare nu se poate reduce doar costurile forței de muncă, dar, de asemenea, utiliza în mod eficient resursele de apă, pentru a îmbunătăți eficacitatea irigării.

Caracteristici:

Confectionata din materiale de calitate, practice și de a servi o lungă perioadă de ori, oferă un efect perfect.

Acest tip de sistem de irigare este folosit pentru aburirea și de răcire.

Foarte convenabil pentru a face udare fara extra-umane a muncii.

Potrivit pentru spațiu public verde, gradinarit, ferme, gazon și așa mai departe.

Menține solul umed, plantele sănătoase și previne plante de ofilire.

Spray-ul este foarte bine și nu va deteriora plantele.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Dimensiune pachet: 360 * 220 * 70mm / 14.2 * 8.7 * 2.8 în

Greutate pachet: 818g / 1.8 lb

Lista De Ambalare:

2 * 30M Furtun

30 * Spike

30 * Dirp Cap

1 * Apa Spliter

2 * Adaptor De Furtun

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Rosettident.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Rosettident.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


Scrie o recenzie

Produse similare