Clinica stomatologica Rosetti Dent

Suntem Rosetti Dent si cream zambete minunate!

CINE SUNTEM?

Cabinetul nostru stomatologic se situeaza in Sectorul 1 la adresa Str. Comana Nr. 3A, zona, Bucuresti. Daca sunteti interesati de stomatologie in zona Titulescu, noi suntem cea mai apropiata varianta pentru dumneavoastra.

Rosetti Dent Clinic este o clinica de stomatologie care ofera solutii complete pentru profilaxia si tratarea afectiunilor acute si cronice ale aparatului dento-maxilar. Procedurile vor fi efectuate la standarde europene de catre o echipa de profesionisti intr-un mediu placut si prietenos.

CUI NE ADRESAM?

Ne adresam pacientilor persoane fizice, cat si corporatiilor, serviciile medicale fiind adaptate permanent nevoilor acestora.

Construim pachete personalizate, analizand impreuna oportunitatile de imbunatatire si implementare a celor mai potrivite solutii.

Ce specialitati avem?

PROTETICA DENTARA:

Obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere functional si estetic: 1. Reconstituirea danturii afectate de modificari ale formei sau structurii; 2. Reconstituirea in cazul pierderii unuia sau mai multor dinti; 3. Deficiente ale smaltului dentar.

IMPLANTOLOGIE:

Implantul dentar este inovatia medicala care a generat aparitia si dezvoltarea unei noi specializari in stomatologie.

BENEFICIILE IMPLANTULUI DENTAR:

  1. Asigurarea unei masticatii normale identice cu cea a dintilor naturali;
  2. Stoparea atrofierii osoase, a migrarii dintilor si a retractiei gingivale;
  3. Redarea aspectului natural al danturii.

ENDODONTIE:

Tratamentul endodontic (cunoscut si ca tratamentul de canal sau scoaterea nervului) este una din cele mai frecvente proceduri medicale dentare care trateaza camera pulpara si intreg sistemul de canale pentru eliminarea infectiilor. Tratamentele sunt realizate cu echipamente de ultima generatie de catre medici specialisti endodonti cu o vasta experienta in acest domeniu.

Tratamente oferite de clinica noastra