Clinica stomatologica Rosetti Dent

Suntem Rosetti Dent și creăm zâmbete minunate!

CINE SUNTEM?

Cabinetul nostru stomatologic se situează în Sectorul 1 la adresa Str. Comana Nr. 3A,  București. Dacă sunteti interesați de stomatologie în zona Titulescu, noi suntem cea mai apropiată variantă pentru dumneavoastră.

Rosetti Dent Clinic este o clinică de stomatologie care oferă soluții complete pentru profilaxia și tratarea afecțiunilor acute și cronice ale aparatului dento-maxilar. Procedurile vor fi efectuate la standarde europene de către o echipă de profesioniști într-un mediu plăcut și prietenos.

CUI NE ADRESĂM?

Ne adresăm pacienților persoane fizice, cât și corporațiilor, serviciile medicale fiind adaptate permanent nevoilor acestora.

Construim pachete personalizate, analizând împreună oportunitățile de îmbunătățire și implementare a celor mai potrivite soluții.

Ce specialități avem?

PROTETICĂ DENTARĂ:

Obținerea unei danturi echilibrate din punct de vedere funcțional și estetic: 1. Reconstituirea danturii afectate de modificări ale formei sau structurii; 2. Reconstituirea în cazul pierderii unuia sau mai multor dinți; 3. Deficiențe ale smalțului dentar.

IMPLANTOLOGIE:

Implantul dentar este inovația medicală care a generat apariția și dezvoltarea unei noi specializări în stomatologie.

BENEFICIILE IMPLANTULUI DENTAR:

  1. Asigurarea unei masticații normale identice cu cea a dinților naturali;
  2. Stoparea atrofierii osoase, a migrării dinților și a retracției gingivale;
  3. Redarea aspectului natural al danturii.

ENDODONȚIE:

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca tratamentul de canal sau scoaterea nervului) este una din cele mai frecvente proceduri medicale dentare care tratează camera pulpară și întreg sistemul de canale pentru eliminarea infecțiilor. Tratamentele sunt realizate cu echipamente de ultimă generație de către medici specialiști endodonți cu o vastă experiență în acest domeniu.