Testimoniale Pacienți

Bogdana - 23 ani

Profesionalism și pasiune, sunt cele două lucruri descoperite la Rosetti Dent. Totul se rezolvă într-o atmosferă relaxată și cu muzică bună. Dupa fiecare vizită ma intreabă colegii cu ce m-am parfumat, fapt datorat parfumului de aromatherapy din cabinet :). Super echipă!

Cătălina - 39 ani

Am apelat la serviciile acestei clinici ca urmare a recomandării făcute de o prietenă. Specialiștii din cadrul clinicii mi-au rezolvat toate problemele stomatologice, dovedind un calm desăvârșit și interes pentru sănătatea mea dentară. Le mulțumesc pe această cale pentru serviciile impecabile și pentru că mi-au redat zâmbetul într-o atmosferă minunată!!!

Anca - 27 ani

Doamna Doctor Săvulescu mi-a spulberat teama de stomatolog. Explicațiile în detaliu m-au făcut să mă simt comfortabil de fiecare dată. O echipă minunată! revin de fiecare dată cu plăcere! Mulțumesc Rosetti Dent!

Mădălina - 39 ani

Un exemplu curat de dragoste de profesie si de oameni! Nu am mai întâlnit de multă vreme profesioniști atât de desăvârșiți, pasionați de ceea ce fac, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o vorbă de încurajare pregătită! Multumesc. Voi reveni cu drag!

Gabriela - 45 ani

Îi recomand pentru că aici am beneficiat de servicii medicale de calitate și cu un grad înalt de profesionalism.

Adrian - 35 ani

Am venit la Clinica Rosetti Dent la recomandarea unui bun prieten. Au trecut 3 ani de atunci și echipa Rosetti Dent mi-a devenit o a doua familie. Mulțumesc întregii echipe că mi-a redat zâmbetul dar și încrederea în mine!