METABOX reprezintă o soluție inovatoare de tratament pe care specialiștii din cadrul Rosetti Dent Clinic o pun la dispoziția pacienților. Astăzi, tratamentele ortodontice se adresează nu numai pacienților de vârstă fragedă dar și adulților. Ca urmare a progresului pe care l-a cunoscut medicina dar și stomatologia, specialiștii din cadrul clinicilor stomatologice pot oferi în prezent opțiuni de tratament moderne și inovatoare. O astfel de opțiune de tratament este reprezentată și de METABOX.

Ce este METABOX?

METABOX reprezintă un aparat ortodontic invizibil. Ca orice aparat ortodontic, METABOX obține alinierea dinților. METABOX se folosește de această dată de o serie de gutiere succesive. Diferența față de alte opțiuni terapeutice ortodontice existente la ora actuală este dată de faptul că aparatul este estetic și eficace. Acest lucru este valabil chiar și în cazul tratamentelor efectuate la adulți . În plus, METABOX oferă un nivel crescut de confort, ceea ce reprezintă o îmbunătățire majoră față de primele aparate ortodontice utilizate.

Avantajele folosirii sistemului METABOX

Acest aparat ortodontic este în primul rând eficient. Cunoaștem cu toții persoane al căror zâmbet ar putea beneficia de pe urma tratamentului ortodontic. Dar din considerente materiale, estetice sau pur și simplu din lipsă de informare adecvată, aceștia nu ajung să se bucure de beneficiile pe care le poate aduce un astfel de tratament.

METABOX  reprezintă o soluție terapeutică care poate furniza rezultate optime. Aceste rezultate se obțin într-o perioadă relativ scurtă de timp, în funcție de complexitatea cazului tratat.

METABOX, spre deosebire de alte aparate existente pe piață la ora actuală, este deosebit de igienic. De acum putem să uităm de dificultatea de îndepărtare a aparatelor ortodontice, de disconfortul asociat acestei manopere. METABOX se poate îndepărta extrem de ușor. În plus, aparatul permite o igienizare corectă a întregii cavității bucale, după fiecare masă.

Estetica și Tratamentele Ortodontice

Considerentul estetic este unul deosebit de important și trebuie avut în vedere indiferent de vârsta pacientului. Avantajul pe care îl oferă METABOX este și unul de ordin estetic. Aparatul ortodontic este aproape invizibil. Acest lucru permite pacientului să vorbească și să râdă fără probleme, așa cum o face și în cazul în care nu ar purta acest aparat.

Confortul sporit la purtare este un alt aspect care trebuie luat în considerare atunci când vorbim de METABOX. Gutierele sunt extrem de subțiri și prezintă o suprafață netedă, ceea ce înseamnă că vor fi ușor de purtat și confortabile. E cazul să uiți de bracketuri sau sârme care te pot incomoda și să programezi o vizită în cabinet. Specialiștii Rosetti Clinic îți pot prezenta pe larg beneficiile acestui sistem, pentru a te bucura cât mai curând de un zâmbet așa cum îți dorești!

Vizitează pagina noastră care îți oferă mai multe informații cu privire la serviciile ortodontice pe care le oferim aici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *