Turism dentar

Turismul dentar este extrem de raspandit datorita preturilor mai bune in alte tari, fata de tara de resedinta a celor care practica acest tip de turism.

In ultimii ani, diferentele de calitate din Romania in raport cu celelalte tari din Uniunea Europeana au disparut, iar onorariile sunt considerabil mai mici. Rosetti Dent vine in intampinarea pacientilor din intreaga lume oferind solutiile cele mai eficiente in functie de necesitati, organizate intr-un concept unic bazat pe un sistem integrat de servicii stomatologice:

  • servicii si tratamente de cea mai inalta calitate in conformitate cu standardele europene;
  • toate tipurile de tratamente moderne disponibile la ora actuala;
  • o echipa de oameni de incredere, alcatuita din medici specialisti in toate ramurile stomatologiei moderne, membri in mai multe societati medicale nationale si internatioanale;
  • o echipa de tehnicieni dentari ceramisti disponibili in orice secunda;
  • cele mai scurte perioade de tratament la preturi competitive.

Clinica noastra este preferata de pacientii care cauta rezolvarea problemelor dentare intr-un timp scurt si la o calitate superioara. Garantam performanta in servicii stomatologice datorita nivelului de pregatire al medicilor si dotarilor de ultima generatie prezente in clinica.

Pentru detalii, raspundem cu drag la tel.: +40721.257.427 sau completati formularul din pagina si revenim catre dvs. in cel mai scurt timp.